Vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie ligt in het Limburgse Heuvelland tussen het groen. Het biedt ruimtes die goed voelen en inspireren. Waar kleinere gezelschappen tot 20 personen exclusief bij elkaar kunnen komen. Om te werken of te genieten. Kortom Alkenrode te beleven.

Lees verder voor een overzicht van de indeling van de ruimtes en aangeboden faciliteiten.

Bekijk de Vergaderruimtes

Arrangementen

Bij Alkenrode brengt je samen kun je kiezen uit een aantal uitgewerkte arrangementen. Van korte bijeenkomsten met lunch tot meer uitgebreid samen zijn met kook- en of wijnworkshop. Graag spelen wij in op uw eigen wensen en dagindeling. Kortom bespreek met ons uw voorkeur, zodat wij van uw samen zijn een succes kunnen maken. Door het leveren van kwaliteit, een inspirerende omgeving en onze gastvriendelijke benadering.

De Arrangementen

Kookworkshops

In Alkenrode brengt je samen ben je ook op het goede adres voor een geweldige kookbeleving. Er kan gekookt worden in een professionele keuken of meer nostalgisch in een heuse AGA. Met verse kruiden uit eigen tuin en lokaal ingekochte ingrediënten. Onze kookworkshops passen in een vergaderarrangement of bij een samenzijn met vrienden of familie. Voor het maken van een vier gangen diner, bijzondere vegetarische gerechten, de Italiaanse keuken of een grote variatie aan Spaanse tapas. Onze chef-kok helpt je op weg voor succesvolle bereidingen.

Daarbij hanteren wij een minimum van 8 en een maximum van 16 personen.

Naar kookworkshops

Wijnproeverijen

François Rabelais schreef eeuwen geleden al: “Een gezonde ziel kan niet in een droog lichaam wonen”. Daarom organiseert Alkenrode brengt je samen regelmatig wijnproeverijen. Onder deskundige begeleiding van een Registervinoloog van de Wijnacademie® worden diverse wijnen geproefd en besproken. Er zijn thema’s als bijvoorbeeld Limburg, onbekend Italië, Loire, hippe nieuwe wereldwijnen, Portugal, klassiek Bordeaux etc. etc. Ook graag een keer met een gezelschap een wijnproeverij komen beleven? De wijnproeverijen duren maximaal drie uur en kunnen plaatsvinden tussen 12.00 en 19.00 uur.

Daarbij hanteren wij een minimum van 8 en een maximum van 20 personen.

Naar wijnproeverijen

Over ons

Wij zijn Hanneke Heintges en Ralph Thomas. Als gastvrouw en gastheer verwelkomen we jullie graag in Elkenrade waar wij sinds 1999 wonen. In onze verbouwde boerderij Alkenrode voelen wij de verbondenheid met Zuid-Limburg. Alkenrode is zeer geschikt voor bijeenkomsten. Om bijvoorbeeld te vergaderen, te lunchen, het geven van lezingen of workshops. Maar ook te genieten van een wijnproeverij van Limburgse wijnen.

Wij werken graag jouw idee uit in een passend voorstel.

Stuur ons een e-mail

Alkenrode Logies

Naast het aanbieden van vergaderruimtes is het ook mogelijk om in Alkenrode te overnachten. Er zijn drie slaapkamers met eigen badkamer aanwezig.

Zie voor meer details en de beschikbaarheid de website.

Alkenrode overnachtingen