Vergaderlocatie

Onze vergaderlocatie ligt in het Limburgse Heuvelland tussen het groen. Het biedt ruimtes die goed voelen en inspireren. Waar kleinere gezelschappen tot 20 personen exclusief bij elkaar kunnen komen. Om te werken of te genieten. Kortom Alkenrode te beleven.

De Twee Spanten

De Twee Spanten is de voormalige woonleef-keuken van de boerderij en nu in gebruik als een vergaderzaal voor maximaal 12 personen. De zaal is ca. 50 m2 groot. Er kan vergaderd worden aan een antieke teakhouten tafel van 3 meter lang die geschikt is voor 8 personen. Een tafel voor 4 personen kan nog gemakkelijk bijgeplaatst worden. In de ruimte komt het Limburgse karakter goed naar voren. Gebruik van Kunradersteen en vakwerkspanten illustreren dit. In de ruimte is een AGA kookfornuis als basis voor eventuele kookworkshops. In de herfst en winter brandt de open haard.

ArrangementenFoto's De Twee Spanten

De Kunder Kring

De Kunder Kring is een zaal van ca. 100 m2 groot waar maximaal 20 personen kunnen vergaderen. Hier wordt gebruik gemaakt van tafels van 80×80 cm en 120×80 cm die in diverse opstellingen kunnen worden neergezet. Zo is een grote (conference) opstelling van 20 personen mogelijk. Maar ook het creëren van diverse “eilanden” van tafeltjes met stoelen in de ruimte is mogelijk. Geef aan welke indeling van de ruimte het beste past bij uw plannen. Na afloop van de vergadering kan er onder het genot van een drankje aan de bar nog worden nagepraat.

ArrangementenFoto's De Kunderkring

Diverse tafel indelingen zijn mogelijk

Faciliteiten

Alkenrode brengt je samen beschikt over de volgende faciliteiten:

  • comfortabele stoelen (voor lang zitgenot) en tafels
  • WIFI
  • twee white boards en stiften
  • groot Samsung televisiescherm (…inch) voor projectiedoeleinden (via Bluetooth).